lördag 28 november 2009

VÄÄRÄ OPPI

VÄÄRÄ OPPI

1 Tim 6: 3-5
Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalallisuuden mukainen, niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään, vaan on riitakysymyksien ja sanakiistojen kipeä, joista syntyy kateutta, riitaa, herjauksia, pahoja epäluuloja, alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen

Tiit. 3: 10-11
Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti, sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.

Tiit. 1:11
Semmoisilta on suu tukittava, sillä he kääntävät ylösalaisin kokonaisia huonekuntia opettamalla sopimattomia häpeällisen voiton vuoksi.

2 Tim. 3: 5-6
HEISSÄ ON JUMALISUUDEN ULKOKUORI, MUTTA HE KIELTÄVÄT SEN VOIMAN. SEN KALTASIA KARTA. SILLÄ NIITÄ OVAT NE, JOTKA TUNGETTELEVAT TALOIHIN JA PAULOIHINSA KIETOVAT SYNTIEN RASITTAMIA JA MONENLAISTEN HIMOJEN HEITELTÄVIÄ NAISPARKOJA.

Kun olet lukenut tämän kotisivullani olevan sanoman ja käytät tässä olevia raamatunjakeita puolustaaksesi evankeliumia Jehovan todistajien edessä. Näin olen tehnyt minäkin – mutta tiedä – he nauravat ja yrittävät kaikkensa saadakseen Pyhän Sanan kyseenalaiseksi ja epäraamatulliseen valoon. Älä anna periksi, niin tulet huomaamaan, että Jumala palkitsee sinut suuremmoisella tavalla.

…JOS JOKU RAKASTAA MINUA, NIIN HÄN PITÄÄ MINUN SANANI, JA MINUN ISÄNI RAKASTAA HÄNTÄ, JA ME TULEMME HÄNEN TYKÖNSÄ JA JÄÄMME HÄNEN TYKÖNSÄ ASUMAAN.
(Joh. 14:23)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar