lördag 28 november 2009

JEESUKSEN TOINEN TULEMUS

MITÄ RAAMATTU SANOO JEESUKSEN TOISESTA TULEMUKSESTA

Koska aihe on liian laaja tässä käsiteltäväksi, niin otan esille niitä raamatunkohtia, jotka vaikuttivat minuun eniten ollessani yhteydessä JT:iin.

Raamatun sanan mukaan oli Jeesuksen taivaaseen nouseminen näkyvä tapahtuma – vaikka JT vättävät tapahtumaa näkymättömäksi.
Samoin Jeesuksen paluu tulee olemaan näkyvä tapahtuma.

Ilm. 1: 7
Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroivat hänen tullessaan. Totisesti, amen.

Matt. 24: 27
Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.

Matt: 24:30
Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Luuk. 17:24
Sillä niinkuin salaman leimaus loistaa taivaan äärestä taivaan ääreen, niin on Ihmisen Poika päivänänsä oleva.

MUISTA, että tämä ei ole oppikirja Jeesuksen toisesta tulemisesta, vaan tuon ainoastaan julki, että Jeesuksen tulo on jokaisen omilla silmillä nähtävissä. Suosittelen lämpimästi, että ottaisit siitä selvää omasta Ramatustasi, ettei se päivä tulisi kuin varas yöllä.


KOSKA JEESUS TULEE

Raamattu osoittaa sen tapahtuvan, kun kaikki Raamatun ennustukset ovat käyneet toteen.

Matt. 24: 32-39
Mutta oppikaa viikunapuusta vartaus: Kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennen kuin kaikki nämä tapahtuvat. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. MUTTA SIITÄ PÄIVÄSTÄ JA HETKESTÄ EI TIEDÄ KUKAAN, EIVÄT TAIVASTEN ENKELIT, EIKÄ MYÖSKÄÄN POIKA, VAAN ISÄ YKSIN. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki, niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar