lördag 28 november 2009

JT JA JEESUKSEN TAIVAASEEN NOUSEMINEN

MITÄ JEHOVAN TODISTAJAT SANOVAT JEESUKSEN TAIVAASEEN NOUSEMISESTA ?

” Uudelleen luotuna hän menee ylös taivaaseen ja ottaa paikan taivaallisessa organisaatiossa Siionissa.” ”Ruumis, jossa Jeesuksen Kristuksen nähtiin nousevan taivaaseen, ei ollut se ruumis, mikä ristiinnaulittiin puuhun (ripustettiin puuhun)..” ”…ja kun pilvi peitti Jeesuksen, hävitti tämä pilven takana sen ruumiin, minkä hän oli luonut tätä tilaisuutta varten, ja nyt hän on henki ja sen takia näkymätön.” (Totuus joka tekee teidät vapaaksi, s. 270, 296, 297)
Mikä tuot taivaallinen organisaatio on ? Emmekö voi rehellisesti ja suoraan sanoa, kuten Pyhä kirja Raamattu ilmoittaa :

Mark. 16:19
Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealla puolelle.

JT kieltävät tämän ja sanovat, että Jeesus istui Jumalan oikealla puolella vasta vuonna 1914.

RAAMATTU SANOO .

Apt. 1: 9-11
Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; ja nämä sanoivat : ”Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle ? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näette hänen taivaaseen menevän.”

Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä tapahtuma on ollut näkyvä : ”kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä”, ”..katselivat taivaalle hänen mennessään”.
JT eivät tietenkään usko näitä jakeita, vaan he sanovat, että kysymyksessä on hengellinen näkeminen. He kääntävät tämän : ”Jeesus loi tätä tilaisuutta varten itselleen ihmisruumiin, jotta opetuslapset saattoivat nähdä hänet.”

JT sanovat edelleen :
2Kristuksen paluu on tapahtuva ’samalla tavalla’ kuin hänen taivaaseen kohoamisensakin – pilvissä, näkymättömänä luonnollisille ihmissilmille.”
(Varmistautukaa kaikesta…s.233)

JT ovat vierailla vesillä. Luimmehan juuri Raamatusta :

…mitä seisotte ja katsotte taivaalle ? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te NÄITTE hänen taivaaseen menevän.

Jeesuksen opetuslapset NÄKIVÄT – täysin kirjaimellisesti – Jeesuksen menevän ylös taivaaseen.
Jeesus meni ylös ja istui Jumalan oikealle puolelle heti eikä vasta vuonna 1914. Paavali tiesi :

Kol 3:1
Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella.

Hebr. 8: 1
..joka istuu Majesteetin valtaistuimen oikealla puolella taivaassa.

Ef. 1: 20
..kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa.

Tämä tapahtui siis välittömästi ylösnousemuksen jälkeen taivaissa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar