lördag 28 november 2009

USKOVAT MENEVÄT KOTIIN HERRAN LUOKSE

Kuolleet uskovat ovat täydelliseksi tulleita henkiä (Hebr.12:23). He ovat tulleet täydellisiksi siinä mielessä, että he ovat omalta osaltaan toteuttaneet Jumalan suunnitelman luomisessa ja lunastuksessa, mutta he eivät vielä ole yhtyneet ylösnousemusruumiiseen. Vankeina tuonelassa elävät edelleen tajuisina ne, jotka olivat tottelemattomia Jumalalle Nooan aikana (Hebr. 11:39,40). Kristus saarnasi näille hengille kuolemansa jälkeen (1 Piet. 3:19,20). Hurskas antaa kuolinhetkellään henkensä Herran käsiin ( Ps. 31:6, Luuk. 23:46. Apt.7:59)


JT vetoavat usein tiettyihin raamatunlauseisiin, jotka muka todistavat, ettei kuolleet tiedä mitään. Otan esille muutaman heidän mielijakeistaan, jota he käyttävät täysin väärin.

JT sanovat että käärme oli ensimmäinen, joka sanoi Eevalle : ” Et suinkaan kuole.” (1 Moos. 3: 4) Jumalahan oli sanonut Aadamille ja Eevalle, että sinä päivänä, kun he syövät kielletyn puun hedelmän, niin he kuolemalla kuolevat. (1 Moos.2:17) Eeva otti hedelmän ja antoi Aadamillekin, ja heidät karkoitettiin paratiisista samana päivänä. Jumala ei tarkoittanut fyysistä kuolemaa, vaan hengellistä. Käärmeen sanojen mukaan he taas eivät kuolisi hengellisesti.

JT huutavat tänä päivänä maailmalle : Te kuolette” Miksi ? Koska Jeesus on tuonut meille iankaikkisen elämän sanat, niin onko ihme, että paholainen sitä vastustaa ?

JT etsivät mielellään Psalmeista.
Ps 115: 17
Eivät kuolleet ylistä Herraa, ei kukaan hiljaisuuteen astuneista.

Mutta he jättävät lukemasta seuraavan jakeen :
Ps 115:18
Mutta me, me kiitämme Herraa, nyt ja iankaikkisesti. Halleluja !

Tosiaan hallelujaa ! Psalmin kirjoittaja oli varma siitä hän tulee kiittämään Herraa täällä ajassa ja kuolemansa jälkeen iankaikkisesti ” ei kuolleet ylistä Herraa” Mitä kuolleita tässä tarkoitetaan ?
Niitä, jotka ovat kuolleita pahoihin tekoihinsa ; eivät he ylistä Herraa täällä ajassa eivätkä hiljaisuudessa.

Seuraava kohta on Saarn. 9:4 – 6. Tätä kohtaa he rakastavat. Tätä toistetaan kuin mantraa.
Ota ja lue se Raamatustasi. Saarnaaja sanoo tässä selvästi etteivät kuolleet tiedä mitään, mitä tapahtuu auringon alla – siis täällä maan päällä. Hän ei missään nimessä tuo julki kuolleitten tilaa. Saarnaaja tiesi että henki palaa Jumalan luokse (Saarn. 12:7)
Ottakaamme tapahtuma Uudesta testamentista. Mat 17. Mooses ja Elias kuolivat kumpikin, mutta saivat hengessä elämän ja ilmestyivät noin 1500 vuotta kuolemansa jälkeen Jeesukselle, Pietarille, Jaakobille ja hänen veljelleen Johannekselle.
JT sanovat, ettei se ole totta, ja tekevät siitä vertauksen.
Jos JT sanovat että tapahtuma on totta, niin heidän olisi muutettava koko käsityksensä hengestä ja sielusta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar