lördag 28 november 2009

JEHOVAN TODISTAJAT

Pyhästä raamatusta löytyy seuraavat sanat.

”Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
(Gal. 1:8)

Mitä Paavali tällä tarkoittaa ? Ei kukaan saanut muuttaa ramatussa olevaa evankeliumia vähimmässäkään määrin silloin, eikä kukaan saa tehdä sitä nyt, eivät enkelit eivätkä ihmiset, sillä evankeliumi on täysin sama tänä päivänä kuin apostolien aikana.


”Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas : jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu”.
(Gal. 1:9)

Onko meidän helppo erottaa oikeas evankeliumi ?
Kyllä vain. Jos apostolit, Jumalan pyhät miehet, osasivat erottaa oikean evankeliumin ja julistaa sitä kansalle mitään muuttamatta ja pitää siitä kiinni kuolemaansa asti, niin miksi emme silloin myös me pysty pysty erottamaan oikeaa evankeliumia ja pitäytymään samaan sanaan kuin Paavali ja muut pyhät miehet ja naiset. Voimmeko silloin mennä harhaan ? Emme tietenkään, ellemme lisää sanaan jotakin tai ota siitä ois jotakin tai kokonaan muuta sitä toiseksi evankeliumiksi. Mutta jos sen teemme, olemme menneet harhaan niinkuin monet aikamme ihmiset – jotka etsivät opettajia itselleen.

Paholainen on tuonut väärän evankeliumin maailmaan. Menkäämme itseemme ja ajatelkaamme, miten hänen pitäisi toimia saadakseen ihmisiä uskomaan siihen.
Täällä Euroopassa hänen on turha tulla Maon punainen kirja kädessään, sillä hän tietää että useimmat eurooppalaiset eivät pidä sitä pyhänä kirjana. Ei, hänen on otettava Pyhä Kirja käyttöönsä, jotta hän voittaisi itselleen ne, jotka uskovat siihen. Meitä hän lähestyy raamatulla.

Paholainen esittää sijoittavansa Raamatun selvästi kaikkia muita kirjoja korkeammalle ja sitten hän yllättää ilmoittamalla :

”Tämä kirja on kyllä oikeassa, mutta anna minun opettaa sinua ymmärtämään tätä, sillä lukemalla ainoastaan raamattua et ikinä tule tuntemaan totuutta.”

Paholainen kieltää raamatun totuuden ja haluaa itse selittää sen sinulle.
Huomatkaamme ! Olemme matkalla harhaoppiin – toiseen evankeliumiin, joka on vastoin sitä, minkä me olemme saaneet. Mitä Paavali sanoikaan ? ”Hän olkoon kirottu.”

Tunnemmeko harhaopin, jolla on edellä edellä kerrotut piirteet ?
Tunnemme, Sellainen on JEHOVAN TODISTAJIEN OPPI.

Mitä JEHOVAN TODISTAJAT sanovat raamatusta :

”Ihminen ei voi käsittää Jumalan suunnitelmia tutkimalla vain raamattua. – Jos joku lukee Raamattua kahden vuoden ajan, hän on täydellisessä pimeydessä, mutta jo hän lukee ainoastaan ”Raamatuntutkielmia” eikä ainuttakaan sivua Raamatusta, pääsee hän kahden vuoden tutkimisen jälkeen täydelliseen valoon”
(Watc Tower, 1910, sivu 298 = Jehovan todistajien kirja).

JEHOVAN TODISTAJAT siis väittävät, että heidän kirjansa ei ainoastaan ole Raamattua ylenpänä, vaan jopa korvaa Raamatun.

Järjestön alkuperäinen 7 – osainen oppikirja on ”Raamatuntutkielmia”, jonka ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 1886, toinen 1889, kolmas 1891, neljäs 1897, viides 1899, kuudes 1904 ja seitsemäs 1917.
Järjestön lehti, Vartiotorni, sanoi kirjasarjasta 10.9.1910 ”…ne eivät ole ainoastaan selityksiä Raamattuun, vaan ne ovat käytännöllisesti katsoen Raamattu itse.” Edelleen voimme lukea järjestön kirjasta ”Vihollisia” (ruotsalainen painos, sivu 348) : ”Oma- aloitteinen Raamatun opiskelu ei tule antamaan suojelevaa asevarustusta, mutta sen tekevät seuraavat kirjat…”
Sitten on nimeltä mainittu kaksi järjestön toisen presidentin kirjaa, joiden näin väitetään olevan parempia kuin Raamattu.

Tämä harhaoppi väittää, että jos tutkimme Jumalan Pyhää Raamattua , missä Jumala ilmoittaa itsensä meille, joudumme harhaan ja vaellamme pimeydessä.
Koska järjestön oppi tuli julkisuuteen vasta 1877, niin kaikki sitä ennen Raamattua tutkineet ja uskossa olleet ovat siis menneet harhaan. Voimme mennä jopa niin pitkälle , että kaikki apostolit ovat harhautuneet ja edelleen harhauttaneet toisia, sillä ei heillä ollut edes tilaisuutta saada käsiinsä Jehovan todistajien kirjallisuutta joka väittää että ainoastaan se johtaa totuuteen.

HERÄÄ ja näe totuus ! Paholainen on ainoa, joka haluaa kieltää Raamatun pyhän totuuden. Hän tarvitsee tähän työhön ihmisiä harhauttamaan toisia ihmisiä ja saavuttaakseen päämääränsä, sillä hänellä on enää vähän aikaa.

1 kommentar:

  1. Jehovan todistajat tunnetaan hyvin mm. "Herätkää"- ja "Vartiotorni"-lehdistä sekä myös siitä, että he tekevät ovityötä. Tavallisesti nämä henkilöt liikkuvat kaksittain ja hyvin pian he yleensä siirtyvät puhumaan tulevasta maanpäällisestä valtakunnasta, jonka odottavat pian tulevan. Samoin keskustelun aiheena voivat olla sellaiset asiat kuin Jeesuksen jumaluus, joulu tai vaikka kysymys siitä, mitä on kuoleman jälkeen. Ja yleensä jos asukas, joka ottaa heidät vastaan, ei ole tarkemmin perehtynyt Raamattuun, ei hänellä ole juuri paljoakaan mitään sanottavaa näihin asioihin, joista todistajat niin vakuuttavasti puhuvat.
    Mutta ovatko Vartiotorni-seuran ja Jehovan todistajien opit todella niin paikkansapitäviä kuin he itse uskovat vai onko tämä vain väärä käsitys? Tulevilla riveillä yritämme etsiä vastausta tähän kysymykseen, johon myös kirjoituksen voimakas otsikko viittaa. Jos itse olet Jehovan todistaja, kannattaa sinun tutkia ja miettiä tätä asiaa seuraavien lukujen valossa.

    http://www.jariiivanainen.net/JehovantodistajatRaamatunvalossa.html

    SvaraRadera